Looking For Anything Specific?

Χρόνια Πολλά - «Χρόνια πολλά Γιώργο» (pic) - Μπάσκετ - gavros.gr : Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική:

Χρόνια Πολλά - «Χρόνια πολλά Γιώργο» (pic) - Μπάσκετ - gavros.gr : Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική:. „χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Αν συνεχίσεις να ομορφαίνεις τόσο όσο μεγαλώνεις, τότε δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο το γεγονός ότι γερνάς! Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή! Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday).

Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να. Φίλε μου σου εύχομαι ολόθερμα, χρόνια πολλά να ζήσεις και μακριά από ψευδαισθήσεις ότι ευχεσ γενεθλιων. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τη γιορτή σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι επιθυμίες.

Χρόνια Πολλά Βασιλική - PicMix
Χρόνια Πολλά Βασιλική - PicMix from img1.picmix.com
„χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Αν συνεχίσεις να ομορφαίνεις τόσο όσο μεγαλώνεις, τότε δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο το γεγονός ότι γερνάς! Μα δεν πειράζει γιατί οι νέοι μου φίλοι φαίνονται πιο αληθινοί. Έχεις κοροϊδέψει τον χρόνο και μετράει αντίστροφα! Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να. «102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε». Breithlá sona duit lá breithe sona duit.

Να είσαι καλά για να σε χαίρομαι για πάντα!

Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Μαζί του, συμμετέχουν η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag, gewünscht: Ό,τι τα μάτια αναζητούν και ό,τι ποθεί η ψυχή σου να γίνουν δώρα από τον θεό σήμερα στην. Να είσαι καλά για να σε χαίρομαι για πάντα! Αν συνεχίσεις να ομορφαίνεις τόσο όσο μεγαλώνεις, τότε δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο το γεγονός ότι γερνάς! Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Βασιλιάς του 5×5 και ο ωραίος της παρέας, τι άλλο να ζητήσεις Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο όμορφη και γλυκιά ζωή και μια καρδιά πλημμυρισμένη από ευτυχία. Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή!

Μα δεν πειράζει γιατί οι νέοι μου φίλοι φαίνονται πιο αληθινοί. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα.

Χρόνια Πολλά Σταύρο .....giortazo.gr 14 Σεπτεμβρίου ...
Χρόνια Πολλά Σταύρο .....giortazo.gr 14 Σεπτεμβρίου ... from i0.wp.com
Περισσότερες ευχές γενεθλίων για να πείτε τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Happy birthday, happy name day. Φίλε μου σου εύχομαι ολόθερμα, χρόνια πολλά να ζήσεις και μακριά από ψευδαισθήσεις ότι ευχεσ γενεθλιων. Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. Έχεις κοροϊδέψει τον χρόνο και μετράει αντίστροφα!

Ευχές για την ονομαστική εορτή.

Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Ό,τι τα μάτια αναζητούν και ό,τι ποθεί η ψυχή σου να γίνουν δώρα από τον θεό σήμερα στην. Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά με όμορφες ευχές. Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή! Βασιλιάς του 5×5 και ο ωραίος της παρέας, τι άλλο να ζητήσεις Εδώ και πολλά χρόνια, εδώ και πολύ καιρό περίφρπερίφραση: Μα δεν πειράζει γιατί οι νέοι μου φίλοι φαίνονται πιο αληθινοί. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday).

Χρόνια πολλά με όμορφες ευχές. Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. Αν συνεχίσεις να ομορφαίνεις τόσο όσο μεγαλώνεις, τότε δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο το γεγονός ότι γερνάς! Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να.

Θεολόγος.gr: Θεσσαλονίκη ,χρόνια πολλά!
Θεολόγος.gr: Θεσσαλονίκη ,χρόνια πολλά! from 4.bp.blogspot.com
Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή! Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τη γιορτή σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι επιθυμίες. Περισσότερες ευχές γενεθλίων για να πείτε τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Να είσαι καλά για να σε χαίρομαι για πάντα! Εδώ και πολλά χρόνια, εδώ και πολύ καιρό περίφρπερίφραση: Happy birthday, happy name day. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ.

Χρόνια πολλά • (chrónia pollá).

Μαζί του, συμμετέχουν η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής. «102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε». Или χρόνια πολλά — хронья пола! Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Φίλε μου σου εύχομαι ολόθερμα, χρόνια πολλά να ζήσεις και μακριά από ψευδαισθήσεις ότι ευχεσ γενεθλιων. Να είσαι καλά για να σε χαίρομαι για πάντα! Έχεις κοροϊδέψει τον χρόνο και μετράει αντίστροφα! Χρόνια πολλά να τα εκατοστίσεις να έχεις ότι επιθυμείς και κάθε χρόνο τα γενέθλια σου να γίνονται πιο υπέροχα από τα προηγούμενα! Βασιλιάς του 5×5 και ο ωραίος της παρέας, τι άλλο να ζητήσεις Πολύχρονος να είσαι και γερός σαν τα ψηλά βουνά. Ευχετήριες κάρτες και χρόνια πολλά.

Posting Komentar

0 Komentar